Galabal was fantastisch!

Zaterdag 3 november 2012, het zal een avond zijn die legendarisch door het leven zal gaan. De avond van ons tweede galabal, en het was gemaskerd. Ik had zeker nooit gedacht dat zovelen met een masker zouden komen, en had ook nooit verwacht dat er opnieuw zo’n grote opkomst zou zijn want het was het einde van de Allerheiligen vakantie.

Eerlijk gezegd, ik was er een beetje bang voor. Maar de avond zelf, mits enkele kleine probleempjes, verliep echt vlekkeloos. Er werd geknuffeld, gedanst, gedronken maar vooral iedereen besefte heel goed dat het wel degelijk ging om een goed doel, namelijk de ziekte van Duchenne.

Zelfs mijn zoon van 13 en dochter van 11 keken er heel erg naar uit en, aangezien het een benefiet is, mochten ze allebei mee. En ze hebben zich ook geamuseerd. Fijn is dat toch als iedereen zo’n leuke avond heeft. Moe maar voldaan zijn we gaan slapen.

Dit hadden wij nooit gekund zonder al die hulp van vrienden en familie die zoals altijd weeral klaarstonden voor ons. Daarom echt een welverdiende DANK U aan jullie allemaal, jullie zijn echt geweldig. Ook alle mensen, klanten van de winkel, middenstanders bedankt voor jullie steun, als tombola prijs, als structurele sponsor en vooral jullie stralende lach en aanwezigheid op het bal. En een speciale steunbetuiging aan Marina van Mirthe want ondanks het feit dat haar vader is overleden is ze toch blijven werken aan de mooie bloemen, dank u Marina