Donaties aan het Fonds: SUPERBEDANKT

Er zijn zoveel mensen die het hart op de juiste plaats dragen, ik heb er soms geen woorden voor. Fantastisch, puur, superlief, ongeloof is het ook vaak. Hoe dikwijls wordt er niet verteld dat mensen alleen aan zichzelf denken, dat iedereen oogkleppen op heeft en egoïstisch is voor zichzelf of zijn eigen klein coconeke rond hen. Wel ik zie dit totaal anders, er is echt een totaal nieuwe wereld voor mij opengegaan sinds ik het fonds heb opgericht. Hierdoor heb ik ook heel veel bewondering voor de mensen van het Leuvens Universitair Fonds (LUF) die steeds met een brede glimlach anderen proberen over te halen om donaties voor goede doelen te doen, schenkingen te verkrijgen voor de goede doelen van andere mensen, steeds aanwezig te zijn op al die evenementen in binnen -en buitenland. Ik merk dat dit heel veel energie vraagt omdat het zo schoon is, zo emotioneel ook en zo uitputtend maar tegelijk ook heel veel teruggeeft. Het is zo fantastisch tof als de organisatoren gelukkig zijn met al die inzet.

Ik heb ook veel bewondering voor al die mensen die heel veel moeite doen om bij hun bedrijf sponsoring los te krijgen voor een fonds van iemand anders. Dat vind ik echt heel sociaal want bij mezelf ligt het natuurlijk voor de hand omdat het mijn zoon is, maar al die andere mensen zijn zo vol van anderen of van de problemen van anderen dat ik dat veel lovenswaardiger vindt dan al wat ik doe. En ook zo fantastisch vind ik mijn vrienden die telkens er iets te vieren is, nooit meer denken aan zichzelf maar altijd geld vragen voor het Rondoufonds! Daar krijg ik echt kippenvel van. En dat doet me zo goed!

Ik wou deze lieve mensen eventjes in het daglicht plaatsen want dankzij hun inzet hebben wij wel eventjes heel veel geld ingezameld  waar ikzelf niets voor gedaan heb, alleen zij hebben zich ingezet voor al die jongens met Duchenne. Applaus!                                     Een ONGELOOFLIJK TOTAAL VAN 49.092 EURO!!!!!!

Organisatie / Schenker Evenement       Bedrag  
For A Better Life (Heverlee) Donatie 2012 2.500 Link
Fanfare Willen is Kunnen (Pellenberg) Kerkconcert 1.032 Link
R.H.o.K. – Rijkscentrum hoger kunstonderwijs (Etterbeek) Kunstwerken Verkoop leerlingen lagere graad 750 Link
Ronde Tafel (Lubbeek) Opbrengsten Hapje Tapje 2011 5.000 Link
Familie Jan Bruwier (Leuven) Verjaardagfeest 4.000  
Jan en Sonja Natens – Grietens (Leuven) Verjaardagfeest 4.675  
Bert Idool 2012 (Scherpenheuvel) Opbrengst Idool Avond 1.500  
Caro en Joeri Keuppens -Maes (Bonheiden) Verjaardagfeest 2.085  
Hans Van Espen, Bart De Borger en vrienden (Leuven) Verjaardagfeest 3.550  
Golfclub “De Wijn Velden” (Sint-Katelijne-Waver) Event voor Het Goede Doel 4.000 Link
Danis Stefaan Lambrecht Gift 750  
New Versailles – Schoenen (Leuven) Sponsering Gala Bal 2012 2.000 Link
Tollet – Juwelier (Leuven) Sponsering Gala Bal 2012 500 LInk
Bellini – Dames Kleding (Leuven) Sponsering Gala Bal 2012 500 Link
Jonas – Heren Kleding (Leuven) Sponsering Gala Bal 2012 500 Link
Petercam – Beursvennootschap (Leuven) Sponsering Gala Bal 2012 500 Link
De Klim Op (Restaurant (Leuven) Sponsering Gala Bal 2012 500 Link
Drukkerij Nelma (Linden) Sponsering Gala Bal 2012 1.000 Link
Alexandra Gevers – Vastgoed (Leuven) Sponsering Gala Bal 2012 1.000 Link
Uniglobe Triton Travel (Mechelen) Sponsering Gala Bal 2012 2.000 Link
KBC (via Ann Vanlangendonck) Donatie 2012 1.250 Link
Belfius Leuven Donatie 2012 2.500 Link
Beenhouwersbond (Leuven) Sponsering Gala Bal 2012 5.000 Link
Leuven Handelt (Leuven) Sponsering Gala Bal 2012 2.000 Link
Totaal   49.092  

 

En er komt nog aan: 

  • Dariofolies geeft toneel voorstelling tvv het fonds: bedrag en datum nog niet bepaald
  • Concert in Het Depot van DE MOSSELEN: 2 februari 2013 inkom 15 euro
  • 51 Haspengouw doet schenking van 5.000 euro door Minister Herman Van Rompay op 20 februari 2013

Hans Van Espen en vrienden, Sonja en Jan Grietens, Caroline en Joeri Keuppens, Jan Bruwier en familie, Ann Vanlangendonck en KBC, Luc Caubergh en Leuven Handelt, Bert Gooris en de fanfare van Pellenberg, Beenhouwersbond, en enkele mensen die liever achter de schermen werken en hun best gedaan hebben voor ons: Bedankt uit de grond van mijn hart.