10.000 euro gekregen van 51 Haspengauw uit handen van E.U. President Herman Van Rompuy

Afgelopen woensdag 20 februari was het zover.

Het fundraising diner van de service club 51 van Haspengauw waar mijn goede vriend Luc Cauberghs lid van is, werd georganiseerd t.v.v. ons fonds.

Ongelooflijk, ze overhandigden me een cheque van 10.000 euro. Stilletjes had ik dit gehoopt, maar als het echt zover is, dan zijn er geen woorden voor. Spijtig genoeg kan ik niet zo goed speechen als Luc als het op mijn emoties aankomt. Zolang het over vlees gaat mijn werk dus gaat het perfect maar als ik iets moet zeggen over mijn zoon zijn ziekte dan lukt het niet meer. Te veel emoties.

De avond zelf was heel goed georganiseerd. In het mooie wijnkasteel van Genoelselderen kregen we een fantastisch diner geserveerd in het gezelschap van niemand minder dan de Minister President van de E.U. Herman Van Rompuy, de burgemeester van Tongeren, Patrick Dewael, de vice-rector Minne Casteels van de KU Leuven en vele anderen die het hart op de juiste plaats dragen.

Na de titel van ‘Libelle vrouw van het jaar’ kan ik nu ook nog zeggen dat ik 3 kussen heb ontvangen van de heel sympathieke Minister Herman Van Rompuy en natuurlijk de mooie cheque met het ongelooflijk bedrag van 10.000 euro.

Bedankt al de mannen van de 51 van Haspengauw, jullie hebben dit geweldig gedaan en proficiat met de organisatie. Het was een heel gezellige en mooie avond.