Meynen FIETSELING 5 MEI 2013

Velen van jullie hebben reeds onze bieren gedronken. In naam van het onderzoek van de ziekte van Duchenne willen wij jullie daarvoor bedanken. Na al die jaren steunen wij nog steeds het onderzoek naar deze ziekte met de verkoop van onze bieren. De voorbije 5 jaar hebben wij van brouwerij het Anker te Mechelen één van hun bieren mogen lenen om dit voor het goede doel te verkopen. Wij zijn hun hiervoor zeer erkentelijk. Nu is het echter  tijd om op eigen benen te staan en daarom hebben wij onze eigen VZW “Vossen met de Meynen” opgericht

Vanaf nu vrijdag zullen wij ook 2 nieuwe eigen bieren lanceren gebrouwen door brouwerij Anders te Halen. Deze bieren de Vossen met de Meynen Soixante-Neuf en de Vossen met de Meynen VanAcht zullen beschikbaar zijn in flessen van 33cl En 75cl. De Soixant-Neuf is ook beschikbaar in vaten van 20liter.

Wij hopen en rekenen op jullie massale belangstelling om ook deze bieren te kopen en te degusteren en alzo mee deel uit te maken van onze doelgroep om het onderzoek naar de ziekte van Duchenne te kunnen blijven financieren.
Mogen wij jullie nu al verzoeken om te bestellen zodat wij voor een snelle levering  kunnen zorgen. Bekijk ook even onze website www.vmdm.be . Noteer verder ook in jullie agenda 5mei. Op deze dag gaat de eerste Vossen met de Meynen fietseling door te Mechelen waarvan de opbrengst volledig naar Duchenne gaat. Wij hopen u daar massaal te mogen begroeten www.ucom2bike.be. Goesting om te komen helpen? Geef ons een belletje of een mail.