Rotary Leuven Steunt Rondoufonds

Rotary Leuven steunt  het wetenschappelijk onderzoek naar de zieke van Duchenne, een ongeneeslijke  spierziekte. DIt doorkalenderlarge de verkoop van 5000 adventskalenders. De opbrengst van deze adventskalender komt integraal ten goede aan het Rondoufonds voor wetenschappelijk onderzoek naar de zieke van Duchenne, een ongeneeslijke  spierziekte die vooral en voornamelijk jongens treft.

De adventskalender wordt te koop aangeboden aan 5 €. Elke kalender heeft een nummer en bevat 24 deurtjes met achter elk deurtje één of meerdere prijzen bij een handelaar in de regio Leuven. Vanaf 1 tot 24 december worden dagelijks één of meerdere winnende nummers bekendgemaakt. De kalender met de getrokken nummer van 1 december wint een prijs bij de handelaar(s) die vermeld staat achter het deurtje nummer 1. Op 2 december wordt de winnende nummer voor deurtje 2 bekend gemaakt, enzoverder tot 24 december. U hebt dus 24 kansen om met deze adventskalender een prijs te winnen. In totaal zijn er 148 winnaars en voor bijna 8500 €  aan prijzen te winnen.

Indien U vragen hebt of adventskalenders wil bestellen, kunt U mailen naar kalender@rotaryleuven.be – www.rotaryleuven.be

Adventskalenders zijn ook beschikbaar bij http://www.beenhouwerijrondou.be/rotary

Adventskalender in de kijker:

Nieuwsblad