Help Jeroen Meus en Win een Kookfornuis

Toon je warme hart en steun het Rondoufonds, samen met Jeroen en FALCON.

  • Hoe:  SMS FALCON naar  6607 (SMS t.w.v. € 2,00)
  • Geldig tem 31/03/2014
  • Waarom: De wereld wordt er een beetje beter van en wie weet, kook je straks op een uniek FALCON 1092 Deluxe kookfornuis, gesigneerd door de chef Jeroen Meus, een chef met het hart op de juiste plaats.
  • Infowww.Falcon-Rondoufonds.be

Foto FALCON

Jeroen Meus: “Ik ben peter van het Rondoufonds omdat ik de ziekte van Duchenne onder de aandacht wil brengen, een ziekte die velen nog niet kennen. Het is een slepende aandoening waarvoor we snel een oplossing moeten vinden. Het initiatief van de familie Rondou verdient alle respect omdat het bewijst dat je niet groot moet zijn om het verschil te maken.”

Peggy van FALCON: “Ik ken Jeroen Meus als een gedreven kok, maar ook als trouwe gebruiker van onze fornuizen. Elke dag toont Jeroen ons zijn passie voor de goede keuken. Maar hij is ook een man met het hart op de juiste plaats. Ik had effectief ook nog nooit horen spreken over de ziekte van Duchenne en wil vanuit onze gedeelde passie ook helpen en een klein steentje bijdragen. Daarom ontwikkelden we, samen met Jeroen, een uniek collector’s item als inzet van deze wedstrijd. Alle opbrengsten van de wedstrijd worden aan dit goeie doel geschonken. Want alle beetjes helpen.”

Het collector’s item: Een gesigneerde FALCON
We schenken een uniek FALCON 1092 Deluxe kookfornuis,vuurvast gesigneerd door Jeroen Meus.
FALCON, pionier in de keuken, staat bekend om haar veelzijdige assortiment fornuizen en biedt vandaag een 15-tal verschillende modellen, beschikbaar in 4 verschillende maten en in een 20-tal kleuren. FALCON levert gas/elektro-, keramische- en inductiefornuizen maar ook dampkappen, achterwanden en keuken-accessoires. Expertise in multifunctioneel koken, kwaliteit, topprestatie, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid zijn de onbetwiste troeven van het merk FALCON.
Met dit gesigneerd fornuis als collector’s item steunen we het Rondoufonds en worden deze kwaliteiten ook letterlijk onderschreven door de Chef Jeroen Meus.