La Coquerie zet mee haar schouders onder RF4Duchenne

Schaaf je kookkunsten bij en steun het RONDOUFONDS.

Jurgen WAUMAN (La Coquerie): “Nieuw is ook dat we dit jaar een deel van onze LA COQUERIE tijd, ruimte en geld besteden aan een Leuvense stichting waar we heel hard achter staan. We zijn blij dat we een klein steentje kunnen bijdragen aan een belangrijk project!  Het “Rondou Fonds voor Duchenne Onderzoek” is opgericht door één van de beste slagers van Leuven, één van onze leveranciers, en zeer geëngageerde ouders van een kind met de ziekte van Duchenne. Het fonds wordt mee beheerd door een wetenschappelijke afvaardiging van de KU Leuven en het betaalt KUL onderzoekers die zich full time buigen over de behandeling van deze ziekte.

Weldoener 2014

La COQUERIE heeft dit jaar 8 workshopdagen of avonden aan boord ingepland waarvan de opbrengst integraal naar het Rondou Fonds gaat! U vindt ze duidelijk terug in de kalender.

U vindt alles terug op onze site http://www.lacoquerie.be/#/b2c/b2caanbod/kooklessen . Aan de rechter kant van de omschrijvingen is er een balkje waarmee u verder naar beneden kan scrollen.

Hopelijk vindt u een workshop naar uw gading en mogen we u snel aan boord verwelkomen!

Aanbod:

 • FOODMOVIES: Simpel concept: we projecteren een classic food movie aan boord van ons vrachtschip, schenken een kom lekkere soep & knapperig stuk brood erbij, spoelen door met een goed glas wijn.Samen kijken, samen genieten en àlle opbrengst voor het goede doel (Rondoufonds voor Duchenne) – een feel-good-evening!
  • Maa 24/03 – 19:00Comme un chef (2011) met Jean Reno, Michael Youn.Een culinaire comedie zoals alleen Fransen die kunnen maken.
  • Maa 02/06 – 19:00: Chocolat (2001) met Johnny Depp, Juliette Binoche. 5 Oscar nominaties
  • Maa 29/09 – 19:00Julie & Julia (2009). Romantische comedie gebaseerd op 2 waargebeurde verhalen. Met Meryl Streep, Amy Adams.
  • Maa 17/11 – 19:00Les saveurs du Palais (2011) met Catherine Frot, Jean D’Ormesson. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
 • FOODWALK: Meer dan 134 nationaliteiten wonen in Leuven – waar gaan zij shoppen ? Wij tonen je alle top culinaire shoppingadresjes en vertellen je 100uit over hun aanbod: Aziatisch, Italiaans, Oost-Europees, Indisch, Pools, Japans, Maghreb, Chinees, Turks, Latinoplekjes en uiteraard verkennen/proeven we ook bij Leuvense top van ambachtelijke beenhouwers, vishandels, fruithandels, bakkers en kaasrijpers. Proeven, wandelen, leren en lachen: een namiddag puur genot.
  • Vrij 16/05 – 13:00
  • Vrij 04/07 – 13:00
  • Vrij 19/09 – 13:00
 • KIDS MEET BALLEN: Papa’s en mama’s duiken samen met kids de wondere wereld van de “burgers” en “ballen” in: Thaise fishcakes, Indische groentenpakoras, Orientaalse albondigas, kaassoesjes, Chinese kipballetjes met currysaus, Marokkaanse visburgers, spruitenkroketjes, chocolade truffels – als het maar rijmt op –urger en -allen! Roep jullie dierbaren thuis erbij om te komen proeven tegen het einde van de workshop – wie weet springt Jeroen ook wel even binnen om jullie aan te moedigen ?
  • Zat 10/05 – 10:00
INFO:
 • La Coquerie bvba
 • Koken aan de kaai – Cuisiner au quai – Riverside Cooking
 • www.lacoquerie.be