‘Musiculair’ t.v.v. Rondoufonds voor Duchenneonderzoek

Musiculair is een concert op 19 september ten voordele van het onderzoek naar de neurologische aandoeningen Duchenne en ALS. De opbrengst gaat integraal naar goede doelen, waaronder het Rondoufonds voor Duchenneonderzoek van de KU Leuven. De organisatie is een initiatief van enkele studentes van Luca School of Arts campus Lemmensinstituut.

musiculair

Het concert gaat van start om 19.30 u. op Campus Lemmensinstituut van LUCA School of Arts in Leuven. Na het concert verwelkomt de organisatie u graag voor een drankje, hapje en gezellige babbel. Er zal ook een infostand aanwezig zijn waar u alles te weten kan komen over verschillende neuromusculaire aandoeningen.

  • Wanneer: Zaterdag 19 Sep  2015 – 198u30
  • Waar: Campus Lemmensinstituut van LUCA School of Arts in Leuven

Contactpersonen:
PR + Ticketing: Anne-Leen Gevaert +32 471 085 274
Verantwoordelijke concert + vrijwilligers: Esther-Ellen van der Veen +32 496 311 771
Sponsoring + Contactpersoon Neurologie: Charlotte Verdoodt +32 479 313 210

Klik hier voor meer info en tickets